BARÇA
Esports 06/12/2012

El Barça fa un entrenament de recuperació amb Messi treballant al gimnàs

L'argentí ha arribat a la Ciutat Esportiva caminant amb normalitat i confia a poder jugar diumenge a Sevilla

Ara
1 min
Leo Messi ha sortit del terreny de joc en llitera

BarcelonaPoques hores després de tancar la fase de grups de la Lliga de Campions amb un intranscendent empat amb el Benfica, el Barça s'ha entrenat aquest dijous al matí a la Ciutat Esportiva. Leo Messi, protagonista de la nit anterior, ha fet treball al gimnàs, i els titulars d'ahir del primer equip han fet exercicis de recuperació. Messi ha arribat caminant amb normalitat a les instal·lacions, després d'haver-se sotmès a diferents proves aquesta matinada. S'ha descartat una lesió greu i Messi confia a poder arribar al partit de diumenge al camp del Betis.

D'altra banda, Andrés Iniesta i Jordi Alba s'han exercitat amb normalitat amb el grup per primer cop aquesta setmana (el dilluns i el dimarts s'havien quedat al gimnàs). També s'han unit al grup Alexis, Bartra i Dani Alves, a la recta final de la recuperació de les seves lesions. Completaven la plantilla culer Tello i Espinosa, del B. Els futbolistes del filial que van jugar contra el Benfica han tornat a les ordres d'Eusebio Sacristán.

Finalment, Éric Abidal ha tornat a fer treball de camp. El Barça descansa divendres i es tornarà a entrenar dissabte a Sant Joan Despí per preparar a ple rendiment la visita al camp del Betis.

stats