LNFS
Esports 15/11/2014

El Barça imposa la seva qualitat davant un bon Tenerife (7-3)

El Marfil Santa Coloma ha perdut a Benicarló contra el Peníscola Bodegas Dunviro (10-6)

G.r.
El Barça ha derrotat l'Uruguay Tenerife / LNFS

BarcelonaEl Barça de futbol sala ha patit aquest dissabte per sumar una nova victòria en la LNFS davant l'Uruguay Tenerife (7-3), actiu, vertical i descarat. El Marfil Santa Coloma, per la seva banda, ha perdut unes hores més tard a Benicarló contra el Peníscola Bodegas Dunviro (10-6).

Els homes de Carmona han hagut d'esforçar-se de valent en un partit que s'ha decidit en el segon temps amb un parcial 4-0 local. Els visitants, que han arribat a la Ciutat Comtal immersos en un mar de dubtes i problemes de club, han sorprès al conjunt blaugrana en els primers vint minuts. Intensos i amb un joc vistós i dinàmic, l'equip de Francis Arocas ha posat contra les cordes un Barça cansat, sense iniciativa.

Lozano, autor de 3 gols, ha avançat els catalans amb un gran xut que ha tret les musaranyes de l'escaire canària. Els visitants, però, molt actius davant la porteria de Cristian, han empatat uns instants següents. Una història que s'ha repetit quan Bateria ha fet el segon local després d'una jugada assajada.

Un minut després de la diana del brasiler, el Tenerife, concentrat, ha tornat a posar l'empat en el marcador. Els blaugranes, encara mig celebrant el seu gol, han badat i han deixat que Pablo creués tota la pista del Palau Blaugrana per fer el segon dels visitants.

Pluja de cops entre tots dos equips. En el 18 de la primera, l'equip d'Arocas ha trencat la igualada gràcies a una diana de Murga. La resposta blaugrana, habitual aquest dissabte, no s'ha fet esperar i Wilde ha posat el 3-3 abans d'arribar al descans.

La segona meitat ha sigut un recital blaugrana. El Barça, superior en qualitat i forma física, ha sentenciat el matx amb un gol de Dyego, un altre de Wilde i dos de Lozano, mostrant una versió més ofensiva i completa. El Tenerife, el segon millor atac i la pitjor defensa de la LNFS, ha donat un tímid toc d'atenció als homes de Carmona, que la pròxima setmana disputen la UEFA Elite Round al Palau Blaugrana.

Derrota del Marfil Santa Coloma (10-6)

El Marfil Santa Coloma ha perdut unes hores més tard a Benicarló contra el Peníscola Bodegas Dunviro (10-6). L'equip català no n'ha tingut prou amb tres gols de Dani Salgado per obtenir la victòria i s'enfonsa a la classificació de la LNFS.