Barça
Esports 17/11/2016

El Barça omplirà de nens la llotja del Camp Nou aquest dissabte per celebrar els 10 anys d'aliança amb l'Unicef

El club ha presentat els actes per commemorar una dècada de col·aboració que ha beneficiat més d'un milió d'infants

Albert Llimós
1 min
El Barça ha celebrat el 10è aniversari de l'acord amb Unicef

BarcelonaAquest dissabte, en el partit del Barça contra el Màlaga, es commemoraran els 10 anys d'aliança del club blaugrana amb l'Unicef. L'acte central serà la presència de nens i nenes a la llotja del Camp Nou durant el partit contra el conjunt andalús. La llotja "dels infants", com l'ha qualificat el vicepresident de l'àrea social, Jordi Cardoner. En total hi haurà 140 nens i nenes beneficiaris dels projectes que han tirat endavant la Fundació del Barça i l'Unicef. "Qui presidirà la llotja seran els nens, la part institucional anirà al final", ha explicat Cardoner.

El directiu ha recordat les paraules d'Anthony Lake, cap visible de l'Unicef, que va dir que el fet que l'Unicef estigui ara a la part posterior de la samarreta li agrada, perquè el logotip es veu quan se celebren els gols.

En aquesta dècada de lligam, el Barça ha aportat 15 milions d'euros a l'Unicef, a banda de tres més que va aconseguir en una campanya específica. Per celebrar els 10 anys s'ha impulsat una campanya sota el nom d''El triomf dels somnis', en la qual participen Messi, Neymar i Luis Enrique.

La responsable de l'Unicef a Catalunya, Anna Folch, ha evitat referir-se al canvi de patrocinador del club, de Qatar Airways a Rakuten.

stats