Esports 01/09/2019

L'Atlètic Balears torna al seu estadi amb victòria

El conjunt blanc-i-blau ha vençut per un gol a zero Las Palmas B

Ara Balears
1 min
L'Atlètic Balears torna al seu estadi amb victòria

PalmaSis anys després, l'Atlètic Balears ha tornat a l'Estadi Balear i ho ha fet amb victòria per un gol a zero davant el flilal de Las Palmas. Amb aquest triomf, el conjunt blanc-i-blau es col·loca tercer a la classificació després de guanyar els dos partits disputats fins ara per un gol a zero.

El matx ha començat amb l'Atlètic Balears exigint protagonisme. El conjunt dirigit per Manix Mandiola ha gaudit d'algunes oportunitats durant els primers minuts, però no ha aconseguit materialitzar-ne cap. Després del gran inici del club blanc-i-blau, el duel s'ha igualat i fins al descans no hi ha hagut un dominador clar.

Després de passar pels vestidors, el conjunt local ha tornat a agafar el control del partit, i després de diverses ocasions, en el minut 71, un dels homes de refresc que havia introduït Manix Mandiola al camp, Arturo Rodríguez, ha marcat el primer gol al nou Estadi Balear.

En els darrers minuts de l'enfrontament, el filial de Las Palmas ha intentat empatar, però s'ha topat amb un gran Manu Herrera, que ha truncat les esperances del conjunt canari de sumar algun punt al nou Estadi Balear.

Amb aquesta victòria, la primera a la nova casa dels blanc-i-blaus, l'Atletic Balears se situa en la tercera posició, empatat a punts amb el líder, la Penya Santa Eulàlia, i manté vives les esperances de repetir els èxits que es visqueren la temporada passada a Son Malferit.

stats