Tribunals
Esports 14/02/2024

Arxiven el cas que investigava la mort d'Ángel Nieto a Eivissa

La família del pilot encara no ha fet públic si recorrerà contra la sentència de nou

ARA Balears
1 min
Els amants de l’esport recorden Ángel Nieto

PalmaLa Secció Primera de l'Audiència Provincial de les Illes Balears ha decidit arxivar el cas de la investigació de la mort del pilot Ángel Nieto en un accident amb un quad a Eivissa l'estiu del 2017. Segons ha informat Europa Press, la justícia ha desestimat el recurs d'apel·lació presentat per la família després que els jutjats d'Eivissa decidissin tancar la investigació de l'accident.

D'aquesta manera, queda descartada la imputació de l'altra conductora implicada en l'accident per homicidi imprudent. Després de no poder provar que la dona cometés cap imprudència greu o imputable, tant els jutjats d'instrucció com l'Audiència Provincial de les Illes Balears han decidit arxivar el cas.

Així, l'Audiència confirma ara la decisió de la instructora i insisteix que les circumstàncies concurrents en el fatal accident en el qual va morir el pilot "no avalen la possibilitat d'efectuar un judici probable d'acusació". La Sala destaca que "no consta que la investigada estigués conduint amb les seves facultats afectades d'alguna manera pel consum d'alcohol". També els magistrats sostenen que no s'ha justificat que la investigada estigués fent cap maniobra especialment arriscada que pogués posar en perill el mort, que conduïa un quad.

La família del pilot encara no ha fet públic si recorrerà contra la sentència de nou.

stats