Barça
Esports 12/03/2013

Allegri: "El Barça no ens ha deixat jugar"

El tècnic de Milan reconeix que l'eliminació és justa i que el seu equip ha comès massa errors durant el partit que l'han acabat condemnant

Ara
1 min
Massimiliano Allegri, al Camp Nou

BarcelonaMassimiliano Allegri, entrenador del Milan, ha reconegut que l'eliminació de la Champions a mans del Barça és justa, i que els blaugranes han estat superiors en totes les facetes del joc. "El Milan ha fet un partit pitjor que a l'anada, però tot i així el Barça no ens ha deixat jugar", ha explicat.

El tècnic italià ha reconegut que l'equip ha "comès molts errors en la sortida de la pilota" i que "tan sols" han tingut aquella ocasió de Niang, que ha rematat al pal en un 1 contra 1 davant Valdés. "A vegades el futbol és qüestió de centímetres", comenta.

"Hem tingut unes bones expectatives per passar, però el segon, el tercer i el quart gol són de la mateixa manera. I quan un equip té cinc debutants que juguen contra el Barça passa. Aquest equip ha de passar amb aquestes derrotes per créixer. Em sap molt greu pels nois, pel club i pels aficionats", ha conclòs.

stats