Misc 08/01/2020

Badalona estrena el Top-16 amb remuntada (90-87)

La Penya recupera un desavantatge de 16 punts contra el MoraBanc Andorra

Tyson Pérez intentant taponar Klemen Prepelic.

BadalonaEl Joventut de Badalona va estrenar el Top-16 de l’Eurocup amb una gran remuntada contra el MoraBanc Andorra (90-87). Nacho Llovet va fallar un triple sobre la botzina que hauria enviat el partit a la pròrroga. Després de perdre per 16 punts de diferència, la Penya va empatar el marcador a un minut i mig del final i va saber jugar amb més tranquil·litat els segons decisius. L’equip verd-i-negre es va sobreposar a la mala nit de Klemen Prepelic, que va fallar 13 dels 14 tirs de camp que va intentar i va acabar eliminat per cinc faltes personals. Nikos Zisis (19 punts) i Alen Omic (16 punts i 11 rebots) van assumir el pes del joc. Per part dels visitants va destacar David Walker (26 punts).

El MoraBanc Andorra va obrir el marcador amb una voracitat ofensiva difícil de contrarestar. L’equip entrenat per Ibon Navarro va anotar set triples durant un primer quart que li va permetre construir-se una diferència de 16punts (16-32). La Penya va millorar la seva imatge durant un segon període que va ajustar el marcador. Expulsat abans d’arribar al descans, Bandja Sy no va poder ajudar el conjunt visitant durant una segona meitat en què els locals van saber reenganxar-se al partit.

Triomf del Baxi Manresa (92-68)

El Baxi Manresa va ratificar ahir el seu gran moment de forma amb una contundent victòria al Nou Congost contra el SIG Estrasburg a la Champions League Basketball (92-68). El conjunt entrenat per Pedro Martínez va saber competir sense Dani Pérez, Frankie Ferrari ni Aleksandar Cvetkovic. Luke Nelson i Guillem Jou van ocupar la posició de base. Animat per uns bons percentatges en el tir de tres punts i moltes assistències, el conjunt local va dominar el ritme del partit.

El Cadí La Seu, per la seva banda, disputa avui (20.30 hores) el partit de tornada dels setzens de final de l’Eurocup femenina. L’equip entrenat per Bernat Canut compta amb un avantatge de 13punts contra el Basket Hema SKW belga. “Hi anem amb moltes ganes de competir aquesta tornada i intentar guanyar el partit, i així passar a l’eliminatòria següent”, diu el tècnic.