L’EXAMEN DE ‘LA TDP’

Piqué, Alcácer i la falta d'idees

Piqué

Va fer un partit majúscul, com si no hagués estat lesionat. A nivell defensiu sempre va ser on calia, en zones d’emergència, recuperant pilotes i guanyat cada duel. I després va generar més perill que els davanters quedant-se a dalt, ja que va entendre que el seu joc aeri era una opció clara. De fet, es va quedar de davanter, sense tornar mai a la defensa. Qui va acabar jugant de referència ofensiva va ser ell.

Alcácer

No fa cap pas endavant, s’està fent petit, desapareixent del mapa. Durant els 10 primers minuts va estar molt actiu, però després va estar 30 minuts sense tocar la pilota, sense oferir-se. A la segona part s’oferia en curt però no en llarg, com si tingués pànic de tenir una ocasió de gol. Un cop Piqué va arribar a la seva zona, ell va assumir que acompanyaria el defensa i va limitar-se a quedar-se quiet dins de l’àrea.

La falta d'idees

L’equip no va trobar solucions contra una línia defensiva de cinc i es va mostrar com un grup que acaba patint massa, víctima d’un atac de pànic col·lectiu. Sense la llum de Messi o Iniesta, o l’efectivitat de Luis Suárez, massa jugadors es van fer petits, patint la pressió sense oferir alternatives. I no és el primer cop. L’equip té molts nois joves, però sense els jugadors més determinants no es va trobar cap solució.

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF