DIA MUNDIAL SENSE ALCOHOL
Microsites Salut 15/11/2016

Més de 700 persones iniciaren un tractament per alcoholisme durant el 2015

Aquesta xifra suposa el 40% dels usuaris dels centres d'atenció a les drogodependències de les Balears

Ara Balears
1 min
Reunió de la Plataforma d'Oci de Qualitat de les Illes Balears.

PalmaMés de 700 persones varen participar en un tractament per problemes d'abús d'alcohol durant l'any passat a les Balears.

Coincidint amb el Dia mundial sense alcohol, la Direcció General de Salut Pública ha donat a conèixer les dades de persones ateses per un problema de dependència a diferents substàncies. Prop del 40% de les 1.886 persones que va iniciar el 2015 un tractament per consum de drogues en els centres d'atenció a les drogodependències (CAD) de les Illes Balears, és a dir, 711, ho varen fer per abús d'alcohol.

Els membres del Pla d'Addiccions i Drogodependències de les Illes Balears (PADIB), dependent de la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut, han destacat la importància que tota la societat –especialment les administracions locals, els pares i les mares, els docents i les empreses– s'impliqui en un treball en xarxa que permeti combatre de manera eficaç el consum d'alcohol per part dels joves.

Justament aquest és un dels objectius de la Plataforma d'Oci de Qualitat de les Illes Balears, el ple de la qual s'ha reunit aquest dimarts per debatre i aprovar diferents iniciatives de funcionament intern.

Aquest dimecres, entre les 19 i les 22 hores, a l'estació Intermodal de Palma hi haurà una taula informativa sobre les conseqüències del consum d'alcohol, seguint la campanya #nosiguisase, coincidint amb la nit prèvia al Dijous Bo d'Inca.

stats