Microsites 06/10/2016

Adema té convenis amb més de 200 empreses i hospitals

Amb aquests acords, els alumnes poden fer pràctiques relacionades amb els seus estudis

Montse Terrasa
2 min
Una classe pràctica a Adema.

PalmaMés de 200 empreses del sector sanitari de les Balears i hospitals públics i privats tenen convenis amb el centre de formació superior Adema, per tal que els estudiants puguin fer pràctiques formatives relacionades amb els seus estudis.

Actualment, aquest centre privat és l'únic a les Balears que imparteix els cicles de grau superior de pròtesi dental i d'higiene bucodental, a més d'altres relacionats amb l'àmbit sanitari, com ara la dietètica.

Seu del centre a Palma.

L'acord amb les més de 200 empreses i hospitals possibilita que els alumnes puguin completar la seva formació amb pràctiques, fet que Adema destaca com a característica del seu ensenyament. Aquest contacte pot arribar a fructificar en un contracte laboral per als estudiants, una vegada han finalitzat els estudis.

A part dels convenis amb les empreses, Adema rep diàriament ofertes laborals de clíniques que necessiten higienistes i auxiliars de clínica, demanda que el centre canalitza a través del taulell d'anuncis de la seva pàgina web, servei al qual només tenen accés els alumnes o exalumnes.

El present curs ha començat amb un cent per cent de places cobertes en els estudis d'higiene bucodental i dietètica, amb llista d'espera per si n'hi ha vacants.

Adema també imparteix la formació de grau mitjà de tècnic en farmàcia i parafarmàcia, tècnic en cures auxiliars d'infermeria i tècnic en atenció a persones en situació de dependència.

Per aquest centre de formació ja han passat més de 1.200 alumnes, la formació dels quals es basa en un programa fonamentat en pràctiques professionals.

stats