Economia 11/04/2021

TUI ven Mallorca com una destinació segura per als turistes alemanys

Espera que s'acceleri la vacunació i es pugui reactivar el sector turístic

ARA Balears
2 min
Un dels avions del Grup Tui

PalmaEl touroperador TUI confia que la campanya de vacunació permeti la reactivació turística per a la temporada d'estiu i remarca que Mallorca és una destinació "segura". Segons ha informat Europa Press, el director executiu de TUI, Fritz Joussen, ha assegurat que el risc de contagi a l'illa és menor que si els alemanys queden a casa. "Si puges a un avió amb destinació a Mallorca, on hi ha una incidència baixa, no suposarà major risc de contagi per als altres en tornar que si haguessis quedat a casa", ha destacat Joussen.

El director executiu del touroperador alemany ha afirmat que la companyia espera un augment de les reserves un cop la campanya de vacunació avanci tant a Alemanya com a les Illes Balears, i ha remarcat que, malgrat la importància de fer proves a tots els turistes que arribin a les Illes per evitar possibles contagis, els governs han de treballar per "accelerar la vacunació i aconseguir la immunitat per poder reactivar el sector turístic".

Fritz Joussen ha posat d'exemple països com Israel i Anglaterra per aconseguir abaixar el màxim possible la incidència i poder reactivar el turisme i l'economia del país. En aquest sentit, el director executiu del touroperador alemany s'ha mostrat confiat que la temporada de l'estiu suposarà un canvi de tendència en el sector turístic i augmentarà el nombre de reserves i de viatgers que arriben a Mallorca.

Cal recordar que durant el mes de març el touroperador alemany va reprendre les seves ofertes de paquets vacacionals a Mallorca i en pocs dies reberen una allau de reserves per viatjar a l'illa per Setmana Santa. Ara la companyia està a l'espera que el govern germànic faci públiques les restriccions de viatges amb vista a l'estiu per oferir noves ofertes als turistes alemanys per visitar Mallorca durant la pròxima temporada.

stats