Economia 09/02/2022

Son Ferriol i Sant Jordi, les zones amb el lloguer més baix de Palma

Segons Idealista, el preu mitjà és de 9,4 euros per metre quadrat al mes

ARA Balears
1 min
Terreny del centre de dia i activitats complementàries de Son Ferriol

PalmaEls darrers anys els preus del lloguer de Palma han anat augmentant progressivament. Tot i això, hi ha zones on els preus s'han mantingut per sota de la mitjana. Aquest és el cas de Son Ferriol i Sant Jordi, que, segons el darrer informe d'Idealista, són les zones més barates per llogar un habitatge a Ciutat, amb un preu mitjà de 9,4 euros per metre quadrat al mes.

Encara que el preu mitjà d'aquestes dues zones, situades als afores de la ciutat, ha baixat el mes de gener en comparació amb el mes de febrer, si es compara amb els preus de fa un any, l'increment és molt notable, ja que ha pujat un 11,3%. Precisament, si es miren els barris més barats de les capitals espanyoles, els de Palma se situen entre els més cars de la llista.

A escala estatal, Barcelona és la ciutat on el preu del barri més econòmic és més elevat (12,5 euros el metre quadrat a Horta-Guinardó), mentre que Ourense és la que té el preu més baix, a O Ponente (amb 4,4 euros el metre quadrat. Els districtes d'Ourense i Ciudad Real acaparen 8 dels 15 districtes més barats per trobar un habitatge de lloguer a les capitals d'Espanya.

stats