Economia 30/04/2021

El preu del lloguer augmenta un 1% a les Balears

Les Balears són la quarta comunitat amb el preu del metre quadrat més car de l'Estat

ARA Balears
1 min
Un edifici en lloguer a Palma

PalmaNou increment del preu del lloguer a les Illes Balears. Segons l'estudi del portal immobiliari Idealista, en el mes d'abril s'ha registrat un augment de l'1% en el preu d'aquests habitatges a l'Arxipèlag. Les Balears són la cinquena Comunitat Autònoma en què més ha crescut en un mes. La tònica estatal ha estat el descens dels preus. Les comunitats en què més ha augmentat el preu del lloguer són Galícia (2,3%), La Rioja (1,6%), Múrcia (1,2%) i Cantàbria (1,2%).

Tot i l'augment registrat en algunes comunitats autònomes, durant el mes d'abril s'ha registrat un descens dels preus del lloguer del 0,1% en tot l'Estat i es manté la tendència de descens dels preus des de l'inici de la pandèmia.

Pel que fa al preu del metre quadrat, les Balears continuen sent la quarta comunitat autònoma amb un major cost de tot l'Estat. Segons l'estudi d'Idealista, el metre quadrat a les Balears té un preu mitjà d'11,4 euros. Per davant de l'Arxipèlag només s'hi troba Madrid (13,7 euros/m2), Catalunya (13,4 euros/m2) i el País Basc (12,2 euros/m2).

stats