Economia 01/06/2023

Més de mig milió d'euros per un pis de 80 metres quadrats: la realitat de comprar una casa a alguns barris de Palma

Palma és una de les capitals més cares de l'Estat i on més ha crescut el preu de l'habitatge

1 min
El passeig del Born.

PalmaEls preus dels habitatges a Palma i a les Illes Balears continuen augmentant mes rere mes i ja han arribat a xifres molt superiors a les que es vivien abans de la bombolla immobiliària. De fet, a alguns barris de Ciutat s'ha arribat al capdavant del rànquing de zones on més car és comprar un habitatge de tot l'Estat. Un pis de 80 metres quadrats a la zona de Sant Nicolau, la Llonja o a Son Espanyolet costa més de mig milió d'euros.

Aquest dijous el portal immobiliari Fotocasa ha publicat els seus darrers informes, on assegura que en aquests tres barris de Palma el preu mitjà els pisos en venda és de més de 6.000 euros de mitjana i que es troben en el llistat dels 20 barris d'Espanya on més car és comprar un habitatge. Segons aquest informe el preu mitjà dels habitatges en venda a Sant Nicolau i La Llonja/Born és de 6.820 euros, mentre que en el cas de Son Espanyolet és de 6.729 euros.

A més, durant el mes d'abril Palma ha estat la capital de l'Estat on més han crescut els preus dels habitatges amb venda amb un increment del 24,7%. Amb aquest increment entra dins el top 4 de capitals més cares d'Espanya juntament amb Barcelona, Sant Sebastià i Madrid i el preu mitjà del metre quadrat s'ha elevat fins als 3.942 euros.

stats