Economia 08/01/2021

Els 130.000 euros de la venda dels mobles de l'hotel Formentor es destinen a entitats solidàries

Formentor Solidari ha entregat els doblers de la recaptació a les associacions Prodis, Aspanob, Afama i Abaimar, que rebran 32.837 euros

Ara Balears
1 min
L'Hotel Formentor

PalmaFormentor Solidari ha entregat la recaptació íntegra de la venda de mobles i estris de l'hotel Formentor, que a mitjan desembre el grup mallorquí Barceló va vendre a un fons andorrà, Emin Capital, i que es convertirà en un hotel de luxe de la cadena Four Seasons. Els 130.000 euros obtinguts es repartiran a les associacions Prodis, Aspanob, Afama i Abaimar, que rebran, cada una, 32.837 euros.

Aquest dijous les entitats varen rebre els xecs en un acte que va tenir lloc al casal Can Llobera de Pollença amb la presència del batle, Tomeu Cifre, i de l'impulsor de projectes benèfics i el nou propietari de l'hotel Formentor, Jordi Badia, en representació d'Emin Capital. Badia va destacar que estan "molt orgullosos i agraïts de la gran resposta de la gent de Mallorca davant aquests projectes solidaris".

La venda benèfica de mobles es va fer entre el 16 i el 20 de desembre a més de mil persones que es varen desplaçar a Formentor per comprar mobles i objectes de record de l'hotel a canvi d'un donatiu simbòlic. Des de l'organització destaquen que la convocatòria va tenir molt d'èxit, fins al punt que varen haver de tancar un dia abans perquè havien exhaurit les existències. Els representants de les associacions que han rebut el donatiu remarquen que ha estat "el millor regal de Reis després d'un any complicat".

stats