Transport
Economia 23/06/2022

El Govern destina 2,5 milions d'euros al transport públic de mercaderies per fer front a l'increment del preu de l'energia

Es materialitza l'acord assolit amb els representants del sector

ARA Balears
1 min
Mobilitzacions de transportistes el passat 24 de març.

PalmaEl Govern ha posat en marxa una nova convocatòria d'ajudes de 2,5 milions d'euros destinada al transport públic de mercaderies per pal·liar les conseqüències econòmiques i socials derivades de l'increment del preu de l'energia. La convocatòria es publica aquest dijous al BOIB i el termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils. D'aquesta manera, la Conselleria de Mobilitat i Habitatge ha recalcat que materialitza l'acord assolit amb els representants del sector.

L'Executiu ha detallat que es poden beneficiar d'aquests ajuts les persones jurídiques residenciades a les Illes, que siguin titulars d'autorització de transport públic de mercaderies i que hagin incrementat els seus costos de combustible, com a mínim en un 5%, el primer trimestre de l'any 2022 en comparació al primer trimestre de l'any 2021. Les ajudes van des dels 800 euros als 2.000 euros, segons el tonatge del vehicle.

La sol·licitud s'ha de presentar en el formulari que es trobarà disponible a la Seu Electrònica del Govern de les Illes Balears (seuelectronica.caib.es) i a la pàgina web de la Direcció General de Mobilitat i Transport Terrestre (www.transports.caib.es).

stats