Societat 22/06/2022

L'ADED garanteix el subministrament a les Illes davant una possible vaga de transport

Aquest dimarts hi ha hagut una reunió entre transportistes i el govern central, però no han arribat a cap acord

ARA Balears
1 min
Transportistes a Palma

PalmaL'Associació de Distribució d'Aliments, Begudes i Neteja (ADED) ha garantit aquest dimarts el subministrament de mercaderies als locals i establiments que reben els seus productes davant d'una altra possible vaga del transport. L'associació ha assegurat que els seus productes no es veuran afectats per la possible vaga que es podria convocar si el govern espanyol i els transportistes no arriben a un acord.

Precisament, fonts de sector del transport han explicat a l'ARA Balears que la reunió que s'ha fet aquest dimarts ha acabat sense un acord i que demà es tornaran a reunir. A més, han assegurat que la situació és tensa i que volen que els acords als que van arribar es compleixin. Precisament, Ezequiel Horrach, president de la CAEB, ha assegurat que un dels punts crítics és el preu del carburant i el fet que els compromisos als que es van arribar el mes de març encara no s'estan complint.

Davant d'això, ADED ha expressat la voluntat de “ser responsables” amb els seus clients per no debilitar més la situació viscuda els darrers anys. "Treballarem com ho estam fent perquè els nostres productes arribin amb total normalitat a la seva destinació", han assenyalat a la nota. Tot i això, l'associació ha admès que si la vaga finalment es produeix i s'allarga "molts dies" sí que perjudicarà el sector.

stats