Economia 28/07/2021

El Govern descarta la caiguda del turisme britànic

Iago Negueruela ha destacat que l'Arxipèlag està en una "posició de seguretat"

ARA Balears
1 min
Un grup de turistes arribant a l’aeroport de Son Sant Joan aquesta setmana.

PalmaEl conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha afirmat que les Illes Balears estan en una "posició de seguretat" respecte del turisme britànic i que durant aquesta temporada "mantindran el luxe turístic". Després de la reunió que ha mantingut aquest dimecres amb l'ambaixador del Regne Unit a Espanya, Negueruela ha destacat que el control sanitari i l'evolució de la campanya de vacunació converteixen l'Arxipèlag en una destinació segura per als britànics.

Negueruela ha remarcat que l'Arxipèlag disposa dels mecanismes i les mesures sanitàries necessaris per garantir un viatge segur als visitants britànics i ha subratllat la importància de treballar conjuntament amb el govern del Regne Unit per transmetre la tranquil·litat necessària als turistes i així evitar la fallida d'un dels mercats emissors més importants per a aquest sector a les Illes Balears.

Durant la reunió s'han analitzat, també, diferents mecanismes de col·laboració entre el Govern balear i el britànic per oferir als turistes del Regne Unit una estada a l'Arxipèlag més segura.

stats