Economia 27/05/2021

El director de l'Aetib: "Les Balears seran el primer destí del Mediterrani per als principals mercats emissors"

Francesc Mateu assegura que "en les pròximes setmanes està en joc tota la temporada"

ARA Balears
1 min
El director de l'Aetib, Francesc Mateu.

PalmaEl director de l'Agència d'Estratègia Turística de les Balears (AETIB), Francesc Mateu, ha assegurat aquest dijous que "les Balears seran el primer destí del Mediterrani per als principals mercats emissors" durant aquesta pròxima temporada turística. Tot i això, segons ha informat Europa Press, Mateu, durant la compareixença en la Comissió de Turisme i Treball del Parlament, ha advertit que "en les pròximes setmanes està en joc tota la temporada".

Així mateix, el director de l'agència ha destacat que "els resultats més que satisfactoris" de Fitur 2021 permeten afirmar que aquest estiu "les Balears seran el destí que sempre ha estat". "Tot el treball que s'ha fet des de l'AETIB s'ha realitzat per a reforçar el posicionament de les Illes com a destí líder i ja està donant els seus fruits", ha assenyalat.

A més, ha remarcat que l'activitat perduda durant la pandèmia es recuperarà i això, remarca, ja s'observa amb l'increment en el nombre de reserves, que augmenta en un 30% setmanal des d'abril en el cas del mercat alemany. "Balears ha fet els deures en matèria de seguretat, de protocols i d'assistència sanitària, i per això estem preparats per a l'arribada del turisme", ha ressaltat el director de l'AETIB.

stats