Economia 16/05/2021

El Grup Cursach tanca la venda de Tito's amb Camper

La discoteca passarà a tenir un ús residencial

ARA Balears
2 min
Tito's no tornarà a obrir com a discoteca.

El Grup Cursach ha arribat a un acord amb Camper, propietat de la família Fluxà, per vendre la discoteca Tito's de Palma, segons ha avançat l'Última Hora i ha pogut confirmar l'ARA Balears. Fonts properes a l'empresa d'oci nocturn apunten que queden detalls per tancar, però que l'operació està pràcticament fermada.

Tito's no tornarà a obrir com a discoteca, segons ha informat l'Última Hora, atès que Camper vol donar un ús residencial a l'edifici de més de 600 metres quadrats. De fet, la família Fluxà ja ha fet inversions importants a la zona del Terreno.

Les restriccions sanitàries varen obligar el Grup Cursach –i tot l'oci nocturn– a apagar la música el març de 2020 i encara no l'ha tornada a encendre. Aquesta manca d'activitat ha passat factura. Després de posar a la venda Tito's i els restaurants Asadito i 800 grados, el gener de 2021 es va fer públic que el grup cercava comprador per a la marca BH, que inclou dos hotels, un complex d'apartaments i un beach club a Magaluf. Les instal·lacions són propietat de la família Matutes –el seu homòleg a Eivissa– i el grup mallorquí explota el negoci, que ara ven per uns 120 milions d'euros.

Però si hi ha una imatge que retrata el declivi de l'imperi Cursach és la venda de la discoteca Tito's. Amb sis mesos de crisi sanitària n'hi va haver prou perquè, l'octubre de 2020, el grup Cursach posàs a la venda la joia de la corona del passeig Marítim de Palma per 16,5 milions d'euros. Després de més de 30 anys d'història, els propietaris varen anunciar en un portal web immobiliari la venda de la discoteca de la nit mallorquina, reconeguda com "la millor discoteca de Palma" i "el night club més famós de la Mediterrània".

stats