Economia 13/10/2020

El grup Cursach ven la famosa discoteca Tito's

El preu fixat actualment per a la compra del local és de 16,5 milions d'euros

Ara Balears
1 min
Tito’s és una de les discoteques més emblemàtiques del Marítim i propietat del conglomerat empresarial de Tolo Cursach.

PalmaEl grup Cursach ha posat a la venda la discoteca Tito's per 16,5 milions d'euros. Després de més de 30 anys d'història, els propietaris han anunciat en un portal web immobiliari la venda de la discoteca de la nit mallorquina, reconeguda com "la millor discoteca de Palma" i "el night club més famós de la Mediterrània".

El grup Cursach ven la famosa discoteca Tito's

Després de quasi un any tancada a causa de la pandèmia, l'empresa ha decidit posar el local a la venda i l'ofereix no només com a discoteca sinó també com un local que es pot convertir en un edifici d'habitatges el qual, segons l'anunci del grup Cursach al portal web, seria "un dels millors edificis del passeig Marítim de Palma. També destaquen que la famosa discoteca mallorquina seria un excel·lent local per dedicar al turisme, i remarcquen que el sector turístic té, amb la compra de l'edifici, una "possibilitat de negoci".

A l'anunci, la propietat fa referència a la discoteca com un local de 602 metres quadrats amb capacitat per a 1.000 persones, en una de les zones més emblemàtiques de Palma i amb tots els permisos en regla. A més, destaquen les "precioses" vistes que té el local de la badia de Palma.

stats