Economia 31/05/2021

Calvià incrementa un 97% el pressupost per a les ajudes d'inici del curs 2021-2022

Es poden sol·licitar des d'avui fins dia 30 de juny

ARA Balears
1 min
Els alumnes d'infantil, primària, secundària i batxillerat tornaran a les aules el 10 de setembre

CalviàL'Ajuntament de Calvià incrementa un 97% el pressupost per a les ajudes d'inici de curs escolar 2021-2022 que des d'avui es poden sol·licitar. S'ha passat dels 126.910 euros el 2020 als 250.000 euros en el pressupost del 2021, amb el compromís d'incrementar la partida necessària si fos necessari, informa el consistori en una nota.

Aquesta convocatòria, que ja es pot sol·licitar des d'avui fins dia 30 de juny, tindrà en compte les situacions familiars a causa de la crisi del coronavirus. Per tal de simplificar els tràmits, enguany els sol·licitants només hauran de presentar una declaració responsable, i, com l'any passat, la valoració es farà a partir dels ingressos mensuals nets en el moment de la presentació de la sol·licitud, i no a partir de l'exercici fiscal de l'any anterior, com es feia en altres convocatòries.

L'objectiu d'aquestes ajudes és subvencionar part de les despeses que les famílies amb estudiants matriculats en centres públics tenen a l'inici del curs escolar, com la compra de llibres de text, llibres de text digitals, material curricular i infraestructura informàtica destinada a l'estudi, entre altres. Les quanties van des del 110 per alumnes d'Educació Infantil i els cursos inferiors de primària, fins als 225 euros per a l'alumnat dels curos superiors de secundària i de batxillerat.

stats