Economia 26/11/2020

El Black Friday crearà 510 llocs de feina a les Balears

Segons les previsions de Randstad, aquest 2020 les contractacions cauran un 4,8% en comparació amb l'any passat

Ara Balears
1 min
Una treballadora durant la campanya del Black Friday

PalmaLa campanya del Black Friday generarà un total de 510 nous llocs de feina a les Illes Balears, segons les previsions de l'empresa de recursos humans Randstad. En el comunicat, l'entitat ha remarcat que durant aquest període les contractacions cauran un 4,8% en comparació amb les que es registraren el 2019.

Randstad ha destacat que la caiguda que es preveu a les Illes Balears és una de les més baixes de l'Estat i està per sota de la mitjana estatal que és d'un 5,4%. A més, ha destacat que les contractacions que es duran a terme durant la campanya suposaran un 1,9% de totes les que es registraran a l'Estat.

A més, a l'estudi dut a terme per l'empresa de recursos humans es destaca l'esperança que el Black Friday suposi el tret de sortida, que es confirmarà durant les festes de Nadal, per a la recuperació de l'economia i la reactivació de les contractacions. En el comunicat han destacat que alguns sectors, com el dels transports i logística, estan recuperant lentament el gruix dels treballadors que s'han perdut a causa de la crisi sanitària.

stats