Economia 07/05/2021

Armengol viatjarà a Berlín dilluns per transmetre que les Balears són una destinació segura

La presidenta del Govern estarà fins dimecres a la capital alemanya i es reunirà amb la patronal de viatges DRV i amb TUI

1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol

PalmaLa presidenta del Govern, Franciona Armengol, i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, viatjaran a Berlín el pròxim dilluns per reunir-se amb la principal patronal de viatges del país germànic, DRV (Deutscher ReiseVerband), i el turoperador TUI. L'objectiu és transmetre que les Balears són una destinació segura i aportar informació sobre la situació sanitària a les Illes. A més, es reuniran amb l'ambaixador d'Espanya, amb qui l'Executiu vol tenir un canal de comunicació permanent per fer arribar informació. També s'hi desplaçarà la directora general de Turisme, Rosana Morillo. La delegació balear hi serà fins dimecres.

Armengol també oferirà entrevistes a mitjans de comunicació alemanys, però l'Executiu no ha especificat quants ni quins seran. L'objectiu del Govern és que hi hagi tranquil·litat respecte de la situació de l'Arxipèlag al principal mercat emissor de les Balears. El missatge anirà dirigit principalment al turisme familiar, que és el que es vol recuperar com més aviat millor, a l'espera que Alemanya vagi desescalant cada vegada més. Segons fonts de Turisme, l'Executiu manté contactes amb les principals companyies aèries del país germànic, les quals han traslladat que les Illes són un dels destins turístics més ben posicionats.

El Govern ha anunciat precisament aquest divendres noves mesures de desescalada lenta. Les terrasses de bars i restaurants podran obrir al 100% d'ocupació fins a les 22.30 i de dilluns a diumenge, però el toc de queda continuarà a les 23.00 h i es continuaran limitant les reunions familiars i socials a espais privats. L'objectiu principal és que la temporada turística pugui començar el juny sense entrebancs i que després s'allargui tant com sigui possible.

stats