Economia 13/03/2022

Alaior rebrà més d'un milió d'euros de fons europeus per a dos projectes turístics

Millorarà el clavegaram i canviarà la il·luminació de dues urbanitzacions

ARA Balears
1 min
Alaior. / ARXIU

AlaiorL'Ajuntament d'Alaior (Menorca) ha aconseguit 1.230.000 euros de finançament dels fons europeus per a dos importants projectes turístics i ambientals: 760.000 euros per millorar el clavegueram de les urbanitzacions Son Vitamina i Cales Coves, i 470.000 euros per substituir la il·luminació de la urbanització de la Torre Soli per tecnologia LED.

"Estam satisfets, però continuarem treballant per obtenir més fons per al municipi", destaca el batle d'Alaior, José Luis Benjam, en una nota. Els dos projectes han estat acceptats a la banca turística dels fons europeus, i formen part dels 3.653.500 euros que ha rebut Menorca.

"La necessitat és aconseguir que totes les urbanitzacions de Menorca tinguin infraestructures de clavegueram i s'evitin així les fuites i els abocaments incontrolats d'aigua sense depurar a la mar. La nostra illa és un tresor que hem de cuidar i aquests projectes duen implícita la millora mediambiental, una millora de la imatge turística i dels serveis dels nuclis turístics".

stats