Economia 25/04/2023

Els aeroports de les Illes esperen més de 43 milions de passatgers durant l'estiu

Son Sant Joan batrà tots els rècords històrics tant en oferta de seients com en nombre de passatgers

ARA Balears
1 min
L'Aeroport de Son Sant Joan

PalmaEls aeroports de les Illes Balears podrien rebre 43,1 milions de passatgers durant l'estiu d'enguany, una xifra que suposaria un increment del 7,4% en comparació amb l'arribada de turistes registrada el 2019, abans de l'inici de la pandèmia. Segons han informat mitjans locals, les diverses companyies que operen als aeròdroms de l'Arxipèlag han fet públiques les previsions i programacions per a aquesta temporada alta i la xifra de seients que oferiran supera els 43 milions.

En aquest sentit, segons el president de l'Associació de Línies Aèries (ALA), Javier Gándara, les companyies sumen 3 milions de seients més que els que oferiren per visitar les Balears l'estiu del 2019. A més, Gándara ha remarcat que l'Arxipèlag s'ha convertit en la destinació turística més demandada per als mercats emissors estrangers destacant l'alemany, el britànic, l'escandinau, el francès, el suís i l'italià.

Un altre dels elements a destacar és que l'Aeroport de Palma batrà tots els rècords històrics en oferta de seients i passatgers que passaran en algun moment de l'estiu per Son Sant Joan.

stats