Economia 05/05/2022

El 98% dels hotels de Mallorca ja estan oberts

La FEHM torna a reclamar que els reforços policials arribin abans del mes de juny

ARA Balears
1 min
Un hotel de les Balears.

PalmaLa FEHM ha informat aquest dijous que el 98% dels hotels de Mallorca ja estan oberts. A través d'un comunicat, ha fet saber que enguany hi haurà més de 850 establiments disponibles per als turistes i s'oferiran prop de 200.000 places. A més, ha destacat que més de la meitat dels hotels de l'illa tenen menys de 100 habitacions.

La Federació Empresarial Hotelera de Mallorca ha aprofitat el comunicat per reclamar, de nou, que els efectius policials que teòricament han d'arribar el mes juny vinguin abans per tal de garantir la seguretat tant dels turistes com dels hotelers, els seus treballadors i la ciutadania de l'illa. Així mateix, han tornat a remarcar la necessitat de millorar la formació qualificada de treballadors.

En el comunicat, la Federació ha destacat també que la recuperació econòmica i turística es reflecteix en la situació laboral dels residents a les Illes Balears i, en aquest sentit, ha remarcat que cal treballar amb la iniciativa privada la redacció de les convocatòries de les ajudes dels Fons Europeus Next Generation perquè s'ajustin a les necessitats reals de les empreses.

stats