Economia 02/06/2021

Unes 2.000 persones i a l'aire lliure: així serà la prova pilot de l'oci nocturn a Eivissa

Es farà entre la darrera setmana de juny i la primera de juliol i encara no s'ha determinat el local en què es durà a terme

1 min
Imatge d'arxiu d'una discoteca d'Eivissa. / GETTY

PalmaEivissa serà l'illa balear que acollirà la primera prova pilot per poder reobrir l'oci nocturn. Segons ha explicat a l'ARA Balears el portaveu d'Oci d'Eivissa, José Luis Benítez, aquesta prova es durà a terme entre la darrera setmana de juny i la primera de juliol, es farà a l'aire lliure i acollirà unes 2.000 persones.

Tot i que encara no se sap a quin establiment es durà a terme, hi ha hagut diferents locals que han presentat els documents necessaris al Govern balear per poder acollir aquest esdeveniment. Així, serà l'Executiu el que s'encarregui de decidir tant la data com el lloc. Respecte de les mesures de seguretat, el portaveu ha remarcat que serà obligatori l'ús de la mascareta i els assistents hauran de presentar una prova negativa de covid-19.

Precisament, el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, va manifestar aquest dimarts que la reobertura del sector de l'oci a Eivissa podria dur-se a terme "a principis de juliol", després d'aquesta prova pilot que tindrà lloc en unes setmanes.

Cal recordar que aquest dimarts el Ministeri de Sanitat ha traslladat als governs autonòmics en un document de recomanacions entre les quals hi ha l'opció de reobrir les discoteques fins a les dues de la matinada a les comunitats que tinguin una incidència per davall dels 50 casos per cada 100.000 habitants o en el cas que arribin a una taxa de 150 casos com a màxim, però mostrin una tendència a la baixa molt clara.

stats