CINEMA
Cultura 26/10/2017

El curtmetratge d'animació 'Woody & Woody' de Jaume Carrió i Laura Gost, precandidat als premis Goya

La peça inclou la veu de l'actor Joan Pera, doblador de Woody Allen des de fa més de tres dècades

M. Mateu
1 min
Jaume Carrió i Laura Gost, responsables de 'Woody & Woody'.

PalmaEl curtmetratge d'animació mallorquí 'Woody & Woody' ha passat la primera fase de preselecció de la 32a edició dels premis Goya. D'aquesta manera, el curtmetratge és candidat, amb nou obres més, a una possible nominació als premis de l'Acadèmia del cinema espanyol, que tindran lloc al febrer de 2018.

'Woody & Woody' és un curtmetratge d'animació dirigit per Jaume Carrió i produït pel CEF pel Produccions i Tomavistes i que rep el suport de la televisió autonòmica IB3 i el Consell de Mallorca. L'origen del curtmetratge fou una obra de microteatre de l'escriptora i guionista Laura Gost que ha estat adaptada per al curtmetratge. La peça és un diàleg enginyós entre un Woody Allen de trenta anys i un altre de vuitanta, en el qual estan presents les obsessions del director novaiorquès. La pel·lícula inclou la participació de l'actor Joan Pera, la veu oficial de doblatge del director durant més de trenta anys.

A quatre mesos de l'estrena oficial a Palma (Mallorca), la cinta ja acumula 25 seleccions a festivals de dins i fora l'Estat i ha guanyat quatre premis. Ara falta esperar si passa el darrer filtre i és nominat als premis Goya.

stats