Abonaments de cultura
Cultura 09/06/2023

El teatre Principal posa a la venda abonaments amb descomptes de fins al 40%

A més, tots inclouen l’accés gratuït durant un any a la plataforma de continguts digitals a la carta

ARA Balears
2 min
Interior del teatre Principal de Palma.

PalmaEl teatre Principal de Palma ha posat a la venda abonaments amb descomptes de fins al 40% per a la nova temporada 2023-2024. Amb la iniciativa, el Principal de Palma acaba de posar a la venda tres abonaments (Extra, Parella i General) que permeten descomptes de fins al 40% sobre el preu de les entrades. A més, tots els abonaments inclouen l’accés gratuït durant un any a la plataforma de continguts digitals Principal a la Carta, que inclou nous títols com l’òpera L’Orfeo, l’obra de teatre Les Maleïdes o el concert de Lava Fizz.

Els abonaments permeten als espectadors aconseguir el millor preu i les millors localitats per a la pròxima temporada. De setembre de 2023 a gener de 2024, el Principal té programats una cinquantena de títols entre obres de teatre, concerts, espectacles de dansa i familiars, entre d'altres. L’abonament Extra comporta un descompte del 40% per la compra de cinc espectacles de la programació o més. L’abonament General suposa un descompte del 25% sobre el preu de les entrades comprant tres o quatre espectacles, i l’abonament Parella suposa també un descompte del 25%, en aquest cas per la compra de dues entrades a dos títols de la programació o més.

Tots els abonaments es poden adquirir a la taquilla del teatre o al web, i inclouen un any gratuït de subscripció a la plataforma. En aquesta plataforma de continguts digitals es poden veure més de 50 espectacles que han passat pel Principal els darrers anys. Com a novetat, el Principal a la carta inclou set títols nous des d’aquesta setmana: el concert de Lava Fizz, l’òpera L’Orfeo de Monteverdi, i les obres de teatre Les Maleïdes de Sergio Baos; La Fundació, de Salvador Oliva; Laberint Striptease  de Roberto G. Alonso; Bad moon, d’Héctor Seoane, i Imaginaris monstruosos, de La Lioparda.

stats