CINEMA
Cultura 09/03/2012

Stallone protagonitzarà el 'remake' de 'No habrá paz para los malvados'

L'actor interpretarà el paper de José Coronado i també ha assegurat que vol fer una nova (i última) pel·lícula de la saga 'Rambo'

Efe
1 min
Sylvester Stallone

BARCELONAL'actor nord-americà Sylvester Stallone està treballant en una pel·lícula basada en 'No habrá paz para los malvados'. El 'thriller' del director Enrique Urbizu, que va protagonitzar José Coronado, va guanyar sis premis Goya. Stallone serà l'encarregat de ser el Santos Trinidad americà, el policia cràpula que protagonitza el film.

Stallone, després de la seva extensa carrera cinematogràfica, ha revelat que també vol fer una nova pel·lícula de la sèrie 'Rambo', que se situaria a Mèxic i que podria ser l'última.

Pel que fa a altres projectes, ha parlat de 'The Tomb', on coincideix amb el seu amic Arnold Schwarzenegger –una relació que va canviar quan Schwarzenegger es va passar a la política. Al film, que s'estrenarà el 2012, Stallone interpreta un expert en alta seguretat de presons que és empresonat en una garjola que ha dissenyat ell mateix perquè ningú no en surti. L'objectiu serà trobar escapatòria i empresonar qui l'ha tancat: Schwarzenegger.

stats