MÚSICA
Cultura 10/10/2014

Stephen Hawking participa en una cançó de l'últim disc de Pink Floyd

El físic ha contribuït amb la seva veu computadora a 'Talkin' Hawkin', cançó que formarà part del disc 'The endless river', que arribarà el 10 de novembre

Europa Press
1 min

MadridDesprés de 20 anys d'espera, Pink Floyd torna amb 'The endless river', el nou i últim disc d'estudi que inclourà entre les col·laboracions la veu del físic teòric Stephen Hawking a la cançó 'Talkin' Hawkin'. Anteriorment, ja havia participat amb la banda aportant la seva veu electrònica a 'Keep talking', que pertany al disc de 1994 'The division bell'. En altres àmbits, també hem tingut oportunitat de sentir-lo a la famosa sèrie 'Els Simpson', i com a personatge convidat a 'The big bang theory'.

'The division bell', que fins ara havia estat l'últim treball del grup i en el qual van participar David Gilmour, Nick Mason i Rick Wright, que va morir el 2008, ha estat el punt de partida per a 'The endless river', que recull els temes d'aquest àlbum dels 90, convenientment actualitzats i tornats a treballar. Amb Gilmour i Mason al capdavant, els músics han passat l'últim any gravant i renovant les cançons, per poder llançar aquest nou treball, homenatge i tribut al seu company Rick Wright. Han confirmat recentment que no tornaran a treballar plegats: per tant, 'The endless river' serà l'últim capítol de la trajectòria musical del grup.

stats