Cultura 18/06/2014

24 hores al Sónar: música, alcohol i 'hipsters', el vídeo d'una periodista de 'The Guardian'

Leah Green mostra com pot ser d'esgotador el festival de música de Barcelona

Ara
1 min
Leah Green, lleugerament perjudicada / THE GUARDIAN

BarcelonaEl festival Sónar de Barelona acostuma a atreure força estrangers i, enguany, entre aquests s'hi comptava una periodista del diari britànic 'The Guardian' entossudida a filmar un reportatge de com són 24 hores seguides gaudint-ne. De la seva experiència en va sortir aquest vídeo, on es poden veure les seqüeles de massa estona de música, alcohol i 'hipsters' amb barbes frondoses i roba cridanera.

De l'alegria d'una festa amb música electrònica i piscina al terrat d'un hotel de Barcelona a adormir-se al metro per arribar a un pis on la música continuava sonant, Leah Green va passar de les ganes de festa a l'esgotament, sense oblidar algun estat en què se la veia poc serena, amb problemes de comunicació, o massa cansada. Tot plegat, amanit amb cervesa, 'mojitos' i alguna ostra, com a mínim. És probable que necessités força hores de son per recuperar-se'n.

Green, de l'experiència n'ha tret el vídeo "I partied for 24 hours in Barcelona during Sonar festival" ("De festa 24 hores a Barcelona al festival Sónar"), amb un títol que gairebé transmet un to èpic. El reportatge mostra com viuen alguns un dels festivals de música més coneguts de Barcelona.

stats