Cultura 06/01/2021

La Simfònica ofereix dos concerts en petit format: un a Campanet i l'altre a Sant Domingo

Les actuacions estan programades per a aquest divendres i dissabte, 8 i 9 de gener, i seran gratuïtes

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu

PalmaDos concerts de petit format i gratuïts a les esglésies de Campanet (Mallorca) i Sant Domingo (Eivissa). És el regal de Reis de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears per a aquest cap de setmana. Aquest format més petit de concerts ha permès que els músics continuassin tocant arreu de les Balears durant la pandèmia.

Enrique Sánchez (flauta), Elisabeth Romero (viola) i Luis Correa (violoncel) formen el trio encarregat d'interpretar un concert compost per sonates i trios de J.S. Bach. La primera cita és divendres, dia 8 de gener, a les 20 h a l'església de Campanet. L'actuació és gratuïta i les invitacions es poden recollir a l'Ajuntament de Campanet, o bé confirmant la reserva per telèfon (971516005) o email (informació@ajcampanet.net).

[[OBJEC]]

L'endemà del concert de Campanet, un grup de corda i vent de la Simfònica format per Nina Heidenreich (violí), Paula Marqués (violí), Luis Oliver (viola), Felipe Temes (violoncel), Martin Gregg (contrabaix), Eduardo Bernabeu (clarinet), Gerard Beltran (fagot) i Nigel Carter (trompa) tocaran l’Octet en fa major de F. Schubert a les 20.30 h a l'església de Sant Domingo (Eivissa). L'actuació també és gratuïta i les invitacions es poden recollir a l’Espai cultural Can Ventosa (av. Ignasi Wallis, 25. Eivissa).

stats