Cinema
Cultura 15/01/2014

Sandra Bullock, nominada com a millor personatge d'animació

Els premis de la Societat d'Efectes Visuals nominen la protagonista de 'Gravity' en la mateixa categoria que Gollum i un dels monstres gegants de 'Pacific Rim'

Ara
1 min
Sandra Bullock a 'Gravity'

BarcelonaLa doctora Ryan Stone, l'astronauta que interpreta Sandra Bullock al film d'Alfonso Cuarón 'Gravity', ha estat nominada com a millor personatge d'animació en els premis anuals de la Societat d'Efectes Visuals. L'organització reconeix així el treball dels animadors Max Solomon, Mathieu Vig, Michael Brunet i David Shirk, ja que, en moltes escenes de la pel·lícula, l'únic element no generat per ordinador és la cara de Bullock.

Altres nominacions de la mateixa categoria són Gollum, d''El hòbbit'; la nina de porcellana d''El mag d'Oz', i un dels monstres gegants de 'Pacific Rim'.

A diferència de James Cameron, que va treure importància a la influència dels animadors en la interpretació final dels protagonistes d''Avatar', el director de 'Gravity', Alfonso Cuarón, sempre ha reconegut la importància de l'animació en el resultat final de 'Gravity'. En una entrevista a 'Wired', Cuarón fins i tot explicava que la pel·lícula va ser animada completament abans del rodatge amb actors.

stats