Cinema
Cultura 04/08/2014

Sandra Bullock és l'actriu més ben pagada de Hollywood

Els 38 milions guanyats per la protagonista de 'Gravity' la situen per davant de Jennifer Lawrence (25) i Jennifer Aniston (23)

Reuters
1 min
Sandra Bullock a 'Gravity'

Nova YorkSegons la revista 'Forbes', Sandra Bullock és la reina de Hollywood pel que fa als sous. La publicació econòmica estima que els beneficis de l'actriu al llarg dels últims 12 mesos són de 38 milions d'euros. Bullock, de 50 anys, va protagonitzar l'any passat el 'thriller' espacial 'Gravity', que va guanyar 7 Oscars i va recaptar 533 milions arreu del món.

Per darrere de Bullock hi ha la protagonista d''Els jocs de la fam', Jennifer Lawrence (23 anys), segona en el rànquing per segon any consecutiu gràcies a uns beneficis estimats en 25 milions d'euros. Jennifer Aniston, de 45 anys, completava el pòdium de les actrius més riques gràcies als seus 23 milions d'euros guanyats.

'Forbes' calcula la llista sumant els ingressos per pel·lícules, promocions i anuncis gràcies a informació que recopila parlant amb mànagers, advocats i agents.

La llista continua amb actrius com Gwyneth Paltrow (14 milions), Angelina Jolie (13,5) –caient del número 1 que ocupava l'any passat–, Scarlett Johansson (12,7) i Kristen Stewart (9).

Tot i que les actrius van guanyar importants sumes l'any passat, 'Forbes' afirma que les dones encara guanyen menys que els homes a Hollywoods: mentre que els 10 actors més ben pagats van endur-se l'any passat un total de 312 milions d'euros, el total guanyat per les actrius suma 168,5 milions.

stats