La relació entre la poesia i la fotografia, a debat

El Centre de Cultura Sa Nostra acull aquest dijous una conferència a càrrec de l'escriptor Sebastià Perelló i el fotògraf Jean Marie del Moral

'La poesia en la imatge' és el títol de la xerrada que es durà a terme aquest dijous al Centre de Cultura Sa Nostra a càrrec de l'escriptor Sebastià Perelló i el fotògraf Jean Marie del Moral, dins el marc de les activitats paral·leles de l'exposició 'Somniant déus' que desgrana la relació entre Toni Catany i Blai Bonet.

Perelló ha explicat que s'hi tractarà "la relació entre fotografia i poesia, com s'empelten, com s'estableixen ponts i com es pol·linitzen". A la xerrada, ambdós autors introduiran aquesta relació entre la imatge i la paraula escrita de manera teòrica analitzant tant les connexions com les controvèrsies i les maneres "que fa la literatura a la fotografia i viceversa", diu l'escriptor.

Posteriorment es presentarà un projecte inèdit de literatura i fotografia, que inclou imatges de Del Moral i textos del mateix Perelló i Biel Mesquida, entre d'altres.

La trobada està prevista per a les set del capvespre a l'auditori de la Fundació.

EDICIÓ PAPER 25/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF