LLIBRES
Cultura 07/04/2017

Rata Corner bufa les espelmes del 1r aniversari

La llibreria organitza tres caps de setmana d’activitats per celebrar l’efemèride

Margalida Mateu
1 min
Rata Corner bufa les espelmes del 1r aniversari

PalmaCelebrar el primer aniversari d’una llibreria hauria de ser quelcom normal, però els índexs de lectura i la cada vegada més evident baixada de barreres de petits negocis locals del centre de Ciutat fan que Rata Corner vulgui fer una festa gran pel primer any d’activitat.

“Un dels nostres objectius a la llibreria és que es converteixi en un centre cultural viu”, assenyala Miquel Ferrer. És per això que en aquest primer any ha organitzat 94 activitats culturals, entre les quals destaquen 11 exposicions i 16 sessions de clubs de lectura, a més de diverses presentacions de llibres, l’assistència d’il·lustradors, concerts, tertúlies, etc.

Ferrer assenyala que per a la celebració “hem organitzat tres cap de setmana d’activitats”. Ahir inauguraren l’exposició Rates vs Dinosaures, en la qual 14 artistes interpreten el perquè del nom de Rata Corner, que s’inspira en la frase “quan els dinosaures es varen extingir les rates van sobreviure perquè eren més simples genèticament i van saber adaptar-se al nou entorn”. Amb aquest lema els autors han creat una obra, de pintura, ceràmica, fotografia, il·lustració, que es mostra a la llibreria. “Són de creadors que han passat per Rata Corner durant aquest any, com Aitor Saraiba o Paula Bonet”, comenta Ferrer. Avui hi ha activitats per a les famílies Rata Kids amb concert i contacontes per a infants. La setmana que ve serà dedicada a la música, ja que Paco Loco, productor musical de Cadis, hi presentarà el seu llibre i Evripidis Sabatis, un cantant grec que viu a Barcelona, també hi presentarà el seu llibre i un concert. El tercer cap de setmana coincideix amb la diada de Sant Jordi, el Dia del llibre, quan sortiran al carrer i organitzaran signatures.

stats