Música
Cultura 08/02/2023

La Bien Querida, Joan Miquel Oliver, Amulet i La Flor Romanial, noves confirmacions del Mobofest 2023

El festival es farà a Porreres els dies 28 i 29 de juliol

ARA Balears
1 min
.

PalmaEl Mobofest ha anunciat aquest dimecres que La Bien Querida, Joan Miquel Oliver, Amulet i La Flor Romanial són els quatre nous artistes que s'incorporen al cartell del festival. Enguany, l'edició es durà a terme a Porreres els dies 28 i 29 de juliol.

La Bien Querida és el segona cap de cartell confirmat, després de conèixer que els catalans Cala Vento encapçalaran el festival. Des de la seva irrupció el 2009, amb el seu primer disc, Romancero, la de Bilbao ha forjat una carrera molt elogiada. La seva gira estatal per presentar el seu setè àlbum, Paprika, farà una aturada a Porreres el juliol.

Per part seva, el guitarrista i compositor dels Antònia Font, Joan Miquel Oliver, pujarà per segona vegada a l'escenari del Mobofest. El solleric omplirà el Parc de n'Hereveta amb la màgia de la seva guitarra i les seves lletres oníriques.

Amulet és la banda liderada per Antoni Mulet, que des del 2019 s'està consolidant com un dels projectes més interessants de la música mallorquina. El grup presenta una proposta que s'apropa al folk-rock americà i britànic. Amb el seu primer disc, Un desert de colors, van aconseguir el premi al millor disc de cançó d'autor als Premis Enderrock del 2021.

Amb tot, el festival continua apostant pels nous grups de l'illa. La Flor Romanial exploraran els límits del so amb la seva música enèrgica i renouera.

stats