Art
Cultura 07/10/2022

El projecte 'Use it or lose it' de Katharine Hamnett arriba a Palma adaptat al català

L'obra pretén conscienciar a la societat de la importància de votar en les pròximes eleccions

ARA Balears
1 min
Katharine Hamnett  davant la seva obra

PalmaLa dissenyadora i activista social Katharine Hamnett ha presentat aquest divendres a Palma la reinterpretació del seu projecte 'Use it or lose it' que s'ha dut a terme per primera vegada en català i castellà. La creació de l'artista pretén conscienciar a la societat de la importància de votar en les eleccions que es duran a terme arreu del món en els pròxims mesos i anys per aconseguir "el món que volem".

"Les properes eleccions arreu del món decidiran el futur de la vida a la Terra. Només ho poden salvar tots els ciutadans que s'impliquin activament, pressionant els nostres polítics perquè facin el correcte o no tornin a ser elegits" ha explicat la dissenyadora i activista social. Aquesta és la primera vegada que l'artista britànica du a terme les seves creacions en català i castellà i ha explicat que el seu objectiu és "fer arribar el seu missatge al públic de Mallorca i que tingui repercussió internacional".

El projecte estarà exposat a la galeria Kaplan Products de Palma i a les parets del carrer Costa de Santa Creu (on hi ha la galeria).

stats