Cultura 16/07/2020

Els teatres Principal i de Manacor uneixen esforços per millorar l'oferta cultural illenca

Gràcies al conveni que han signat aquest dijous, l'auditori acollirà aquesta temporada cinc obres programades també al teatre palmesà

Ara Balears
1 min
Josep Ramon Cerdà i Tomeu Amengual durant la signatura del conveni

PalmaEl teatre de Manacor i la Fundació Teatre Principal de Palma han signat aquest dijous un conveni de col·laboració amb l'objectiu d'establir una programació conjunta d'arts escèniques i musicals. Segons l'acord, que durarà un any natural, l’objectiu és "promoure la programació i circulació d’espectacles entre Palma i Manacor, per tal de millorar l’oferta cultural d’arts escèniques i música a Mallorca”.

Gràcies a aquest conveni, Tot esperant Godot (Sala Beckett), Els ocells (La Calòrica), La gavina (Focus), T'estimo si he begut (Dagoll Dagom) i Clitemnestra (producció del Principal) formaran part de la programació del Teatre de Manacor.

El document també estableix que s’ha de crear una comissió de seguiment amb els responsables d’ambdues institucions, que s’han de reunir de manera periòdica i un mínim de tres vegades l’any. Aquesta comissió ha d’estar formada per l’equip de direcció del Principal i del Teatre de Manacor i n’ha d’exercir la secretaria la persona que el Principal designi. Així mateix, cadascuna de les parts disposa d’un sol vot, de manera que els acords s’han de prendre per consens.

A l'acte de signatura, que ha tingut lloc a l’Auditori de Manacor, hi han estat presents el gerent del Teatre de Manacor, Tomeu Amengual; el gerent del teatre de Principal de Palma, Josep Ramon Cerdà; la consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets; el batle de Manacor, Miquel Oliver, i el regidor de Cultura, Mateu Marcé.

stats