Cultura 29/12/2020

'Casa Planas et necessita': la campanya que ha encetat el centre d'investigació per sobreviure

L'espai ha obert un micromecenatge per aconseguir suficients recursos econòmics i mantenir en marxa l'activitat durant l'any 2021

Ara Balears
1 min
L'arxiu de Casa Planas

PalmaCasa Planas no es rendeix. El centre d'investigació i cultura contemporània vol mantenir les seves portes obertes durant el 2021; no obstant això, l'espai recorda que aquest ha estat un any greument marcat per la crisi sanitària i econòmica provocada pel covid-19. Casa Planas ha vist perillar el futur de la seva comunitat, un col·lectiu que ha anat consolidant des de l'obertura de les seves portes l'abril del 2015.

Per tenir els màxims recursos per mantenir en marxa l'activitat durant el 2021, dia 2 de desembre varen iniciar una campanya de crowdfunding. Al cap de tres setmanes de campanya ja havien aconseguit el 25% de l'objectiu òptim, que són 20.000 euros.

Marina Planas, del centre d'investigació i cultura contemporània Casa Planas, ha expressat la seva satisfacció en veure el compromís amb la cultura que ha demostrat la ciutadania. Així ho han fet saber des de l'espai escènic a través d'un comunicat. "Aquesta resposta ens motiva encara més a continuar treballant. Des de Casa Planas lluitam també per integrar de manera permanent la cultura en el dia a dia", apunta Planas.

Casa Planas et necessita és el títol del micromecenatge, que estarà obert fins al 10 de gener. Els doblers obtinguts d'aquesta campanya aniran destinats, segons indiquen des de l'espai, a treballs de reformes, seguretat i manteniment del centre, necessaris per al desenvolupament de les activitats.

stats