Música
Cultura 29/07/2022

Una pantalla gegant cau durant un concert a Hong Kong i fereix dos ballarins

L'accident es va produir durant l'actuació de la 'boy band' xinesa Mirror i un dels ballarins està en estat greu

ARA
1 min
Caiguda d'una pantalla gegant durant un concert a Hong Kong

BarcelonaAlmenys dos ballarins han resultat ferits aquest dijous per la caiguda d'una pantalla gegant de vídeo durant el concert de la boy band Mirror, al Coliseum de Hong Kong, tal com informa Reuters. Un dels ballarins es troba ferit de gravetat i les autoritats han començat una investigació per esbrinar les causes de l'accident. Els dos ballarins ferits van ser traslladats a l'hospital. Les imatges de l'accident han circulat molt per les xarxes socials.

Segons els mitjans de Hong Kong, cap dels membres de Mirror va resultar ferit en l'accident, però sí tres persones del públic. El concert de Mirror era el primer d'un seguit de 12 actuacions que la banda tenia previst oferir al Coliseum i que, seguint instruccions de les autoritats municipals, han posposat fins que es revisi l'estructura de l'escenari per determinar les causes de l'accident.

"Segons les observacions inicials, el trencament d'un cable va provocar la caiguda de la pantalla que va ferir els ballarins", va declarar aquest divendres el secretari de Cultura de Hong Kong, Kevin Yeung, que va garantir que no es reprendran els concerts fins a tenir la certesa que es poden realitzar amb totes les garanties de seguretat.

Mirror, que es va formar el 2018 a través d'un reality televisiu, és un dels grups de pop més populars de la Xina. Més de 13.000 fans de la banda van firmar una petició online per demanar als organitzadors dels concerts que arreglin els problemes i garanteixen la seguretat de públic i artistes.

stats