MÚSICA
Cultura 16/05/2017

Palma programa 18 concerts a patis i espais emblemàtics per omplir de música la primavera

El cicle es durà a terme entre el 19 de maig i el 21 de juny i les actuacions seran gratuïtes. La Simfònica oferirà un concert al Born amb Conxa Buika

Ara Balears
3 min
Alguns dels artistes que participaran del Palma de primavera durant la presentació del cicle a Can Oms.

PalmaUn mes dedicat a la música a tota la ciutat de Palma. El cicle Palma de Primavera torna per oferir 11 actuacions de diferents formacions a patis i espais emblemàtics de Ciutat, a més de 7 concerts de la Banda Municipal de Música. En total, 18 actuacions per omplir de música la primavera.

La proposta més destacada és el concert que l’Orquestra Simfònica de les Balears oferirà juntament amb Conxa Buika el 21 de juny al Born. També destaca l’actuació d’Sterlin, que obre el cicle a Can Balaguer amb la presentació del seu nou disc d’homenatge a Leonard Cohen. Per primera vegada, a més, s’ha inclòs dins del programa un festival. Així, ses Voltes serà l’escenari de Cul de Sac, un certamen amb exposicions, taules rodones i tallers infantils.

Programa Palma de Primavera.

A l’edició d’enguany s’incorpora el pati de Can Balaguer, a més de sa Feixina i ses Voltes. Es mantenen o reincorporen el Born, l’Estudi General Lul·lià, el Casal Solleric, el Centre d’Història i Cultura Militar de les Balears, els jardins de Natzaret, Ca la Gran Cristiana (el Museu de Mallorca) i Can Berga (l’Audiència Provincial).

Programació

Les actuacions que es duran a terme són les següents:

19 de maig

Pati de Can Balaguer: la formació mallorquina Sterlin presentarà el seu disc d’homenatge a Leonard Cohen a les 20 hores.

Ses Voltes: primer dia del festival Cul de Sac. A partir de les 20 hores. Actuaran Saïm, Polseguera i Haus Frauen.

20 de maig

Ses Voltes: segon dia del festival Cul de Sac. Actuaran The Ex, Aluk Todolo, No More Lies, Blood Quartet, Fura, Malämmar, Marasme, Tano, Aucell Cantaire, Mikrophone, Dead Eye Wolves i Fletxa Negra. De les 11.30 a les 0 hores.

26 de maig

Sa Feixina: Glisando Big Band & Llorenç Barceló. A les 20 hores.

27 de maig

Pati de Casal Solleric: Jaume Compte Nafas Ensemble presentaran 'Voda' a les 20 hores.

2 de juny

Estudi General Lul·lià: Rusó Sala i Àlex Tobies presentaran 'Mare Nostra' a les 20 hores.

3 de juny

Pati del Centre d’Història i Cultura Militar de les Balears: Andreu Riera, Ramon Andreu, M. José Gómez de la Vega i Dmitry Struchkov interpretaran obres de Mozart i Brahms. A partir de les 20 hores.

9 de juny

Jardins de Natzaret: La Jove Orquestra Simfònica de les Illes Balears oferirà un concert amb obres de compositors illencs. Estaran acompanyats pel Cor Ciutat de Mallorca, la Coral de Felanitx, la Coral de ses Salines i el Cor de Cambra del Conservatori de Felanitx. A les 20 hores.

10 de juny

Can Balaguer: concert de tuba, piano i cordes amb Tímbriques a les 20 hores.

16 de juny

Museu de Mallorca: Clara Peya tocarà 'Oceanes' a les 20 hores.

17 de juny

Pati de l’Audiència Provincial: l’Ensemble Lumière interpretarà 'Itineraris de pau' acompanyat per María Espada a les 20 hores.

21 de juny

Passeig del Born: Conxa Buika actuarà acompanyada per l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears a les 20 hores.

Cartell Palma de Primavera.

A més d’aquestes 11 actuacions, s’han inclòs a Palma de Primavera els concerts al carrer de la Banda Municipal de Palma, que tocarà per primera vegada a Sant Jordi (7 de juny). També actuarà a la plaça d’Alexander Fleming (14 de juny), a la plaça Major (25 de maig i 1, 8 i 15 de juny) i al parc de les Estacions (31 de maig).

Els concerts que es realitzin a recintes tancats seran amb invitació, que es podrà recollir de manera anticipada durant la mateixa setmana del concert a dos punts (Centre Mamió ben Faraig d’Interpretació dels Calls Jueus i Mar i Terra) i a l’entrada del recinte una hora abans del concert. Per a les actuacions programades a espais oberts no serà necessari i l’entrada serà lliure fins a completar la cabuda.

stats