Cultura 23/12/2020

Nathy Peluso, Miguel Poveda i Sexy Sadie, protagonistes de les festes de Sant Sebastià

El teatre Principal de Palma, l'Auditòrium i l'antic parc de bombers del polígon de Son Castelló acolliran les actuacions

Clàudia Darder
1 min
Nathy Peluso,  revista tropical

PalmaNathy Peluso, La Maravillosa Orquesta del Alcohol, Miguel Poveda i Sexy Sadie són alguns dels artistes que formaran part de les festes de Sant Sebastià de Palma. L'Ajuntament de Ciutat ha informat aquest dimecres que substituirà la tradicional revetla de Sant Sebastià per concerts culturals en espais tancats, amb aforament controlat, amb cita prèvia i amb una entrada de 5 euros per persona.

La Junta de Govern ha aprovat aquest dimecres els contractes d'artista per als concerts. El primer serà el de Miguel Poveda amb l'espectacle Íntim, programat per a dia 17 de gener al teatre Principal de Palma. En aquest mateix teatre, dia 18 hi actuarà La Maravillosa Orquesta del Alcohol. Cort també ha programat un concert de l'artista Nathy Peluso a l'Auditòrium de Palma per a dia 22.

A més, s'oferiran tres concerts els dies 28, 29 i 30 de gener agrupats en un cicle anomenat Memòria Musical de Sant Sebastià, que es faran a l'antic parc de bombers del polígon de Son Castelló. És un homenatge a la música dels anys 60, 70 i 80, i hi actuaran grups com Glissando Big Band, Papa Talo o Sexy Sadie.

Segons el regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, l'objectiu del Consistori és "crear una oferta cultural que substitueixi la revetla i complir en tot moment les restriccions sanitàries vigents". En el comunicat, l'Ajuntament ha informat que l'aforament serà limitat, amb cita prèvia i amb un preu "simbòlic" de 5 euros que anirà destinat a persones en situació de necessitat o en risc d'exclusió social. Els concerts tenen un cost aproximat de 153.000 euros, un 40% menys que l'any passat.

stats