Cultura 08/05/2022

El Museu del Calçat d'Inca rep el premi Museu Europeu de l'any

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, han felicitat l'equip de l'espai

ARA Balears
1 min
Imatge de l'entrega dels premis dels museus.

PalmaEl Museu del Calçat i de la Indústria d'Inca ha estat guardonat aquest dissabte amb el Premi Museu Europeu de l'Any a la categoria de Participació i Compromís amb la Comunitat. Aquests guardons els atorga el Fòrum Europeu dels Museus, abraçats pel Consell d'Europa. Són els premis més antics i prestigiosos del sector dels museus a Europa.

Després del reconeixement, el Museu del Calçat i de la Indústria d'Inca ha rebut la felicitació de la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, que a través d'un missatge publicat a Twitter ha traslladat la seva "enhorabona" a "tot l'equip de l'Ajuntament d'Inca".

Igualment, la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha traslladat la seva “enhorabona” al museu. "És una boníssima notícia, un reconeixement merescut a la feina i a la implicació del Museu del Calçat d'Inca. Això sí que és fer poble", ha expressat a les xarxes socials.

Finalment, l'Ajuntament d'Inca també s'ha sumat a les felicitacions al Museu del Calçat i de la Indústria de la Ciutat.

stats