Cultura 01/12/2020

La Mostra de Cinema de Muntanya de Palma convoca la tercera edició del concurs de curtmetratges

Els audiovisuals s'han de presentar abans de dia 15 de gener i el contingut ha d'estar relacionat amb la natura

Ara Balears
1 min
Paisatge de la serra de Tramuntana

PalmaArriba la tercera edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Muntanya i Natura 2021, que organitza i promou la Mostra de Cinema de Muntanya de Palma, la qual en aquesta ocasió donarà tres premis. Per primera vegada, es premiarà el millor curt produït a les Illes Balears amb 750 euros (Premi Colonya). A banda de la remuneració econòmica, la peça guanyadora s’emetrà per IB3 Televisió. Un altre premi serà per al millor curt de muntanya, amb una dotació de 500 euros (Premi Federació Balear de Muntanyisme i Escalada). El darrer guardó serà per al millor curt de natura, dotat amb 500 euros (Premi Kenia Outdoor).

La promoció i la difusió de documentals de curta durada sobre muntanya (alpinisme, expedicions, escalada, excursionisme, espeleologia, etnologia, descens de torrents...) i natura (biodiversitat, paisatge, impacte ambiental...) és la gran finalitat d’aquesta convocatòria, així com l’empenta a la creació audiovisual de les Illes relacionada amb aquests àmbits. Les bases del certamen es poden consultar a la pàgina web de la mostra.

Els audiovisuals que es presentin han de tenir una durada màxima de 20 minuts i han de ser posteriors a l’1 de gener de 2019. La inscripció és gratuïta. La data límit per presentar-los és el 15 de gener de 2021.

La selecció oficial del Festival, inclosos els curts guanyadors, es podrà veure a la 12a Mostra de Cinema de Muntanya de Palma 2021.

stats