ARTS ESCÈNIQUES
Cultura 09/05/2016

Mónica Pérez Blanquer, nova directora adjunta del Principal

S'incorporarà a l'equip que dirigeix Carlos Forteza després d'haver estat 16 anys treballant com a agent independent en les arts escèniques al País Valencià i Catalunya

Efe
1 min

PalmaEl patronat del teatre Principal de Palma ha aprovat aquest dilluns la incorporació de la valenciana Mónica Pérez Blanquer com a adjunta a la direcció, la qual és exercida des de la setmana passada Carlos Forteza.

Mónica Pérez Blanquer

La nova directora adjunta, nascuda a València el 1977, té un màster en Gestió Cultural, amb l'especialitat en les Arts Escèniques, i és llicenciada en Administració i direcció d'empreses, segons ha informat el Consell de Mallorca en un comunicat.

En els darrers 16 anys, ha treballat com a agent independent en el sector de les arts escèniques al País Valencià i Catalunya.

Forteza ha destacat que Pérez Blanquer "reforça el projecte d'impulsar una nova política de coproducció amb l'objectiu de crear una xarxa en la qual participin tant companyies i creadors de l'illa com els teatres municipals i altres institucions culturals de la resta de l'Estat".

stats