Cinema
Cultura 01/04/2013

Michael Douglas resplendeix entre lluentons al 'teaser' de 'Behind the Candelabra'

Dirigit per Steven Soderbergh per al canal HBO i amb Matt Damon en el repartiment, el film treu a la llum la vida secreta del pianista Liberace

Ara
1 min

BarcelonaSteven Soderbergh estrena aquest divendres 'Efectos secundarios', un nou 'thriller' psicològic i sexual amb Rooney Mara, Jude Law, Chaning Tatum i Catherine Zeta Jones. Però l'hiperactiu director nord-americà ja té preparat el seu següent llarg, 'Liberace', una biografia del famós pianista Liberace centrada en la vida secreta que portava l'artista com a conseqüència de la seva condició homosexual.

L'actor que encarna Liberache no és altre que Michael Douglas, que en el primer 'teaser' del film llueix els típics vestits exagerats i plens de glamur del pianista, tot un aficionat als lluentons. Douglas comparteix protagonisme amb Matt Damon, que interpreta Scott Thornson, parella de Liberace. Soderbergh, que en principi té previst retirar-se una temporada després d'aquesta pel·lícula, va oferir la pel·lícula a tots els estudis de Hollywood, però el contingut homosexual del film els va dissuadir de fer-se'n càrrec. Finalment, la pel·lícula s'estrenarà al canal de pagament HBO el 26 de maig.

stats