Cultura 19/03/2021

Manel i Reïna, noves confirmacions de la Mobofest

Aquests dos noms s’afegeixen als ja anunciats Vallvé, Maria Hein i Peligro

1 min
Manel en una imatge del videoclip de 'L'amant malalta'

Manel i Reïna són les noves bandes confirmades en el cicle de concerts que se celebrarà els dies 30 i 31 de juliol i el 1r d'agost a Lloret de Vistalegre. Fa pocs dies que Manel va celebrar els 10 anys del llançament del disc 10 milles per veure una bona armadura; Reïna, banda de Manacor que té poc més d'un any de vida, enllesteix el seu primer àlbum. Així, la Mobofest reivindica la seva aposta tant per agrupacions consolidades com per aquelles més joves. Aquests dos noms s’afegeixen als ja anunciats Pau Vallvé, Maria Hein i Peligro.

Manel arribarà a Mallorca després d'haver regalat als seus seguidors una nova cançó, L'amant malalta, que va publicar el 16 de març per sorpresa. Des de la Mobofest recorden que Manel havia de presentar el seu últim disc, Per la bona gent, l’any passat al festival, però les restriccions de mobilitat que es van imposar amb la pandèmia no ho van permetre.

La banda jove de Manacor és una de les "grans revelacions musicals dels últims mesos", apunta l'organització del festival. El músic Lluís Cabot s'encarrega de la producció del primer treball del grup, que oferirà un dels seus primers concerts en aquesta cita a Lloret de Vistalegre. Es tracta "d'un dels discs més esperats de l’any a l’escena balear", assegura l'organització de la Mobofest.

Les entrades es poden aconseguir per 32 euros fins a final d’existències o fins al pròxim canvi de preu.

stats